Vad är du i behov av?

Bland de tjänster vi erbjuder ingår de nedan.

img

Byggnadsställningar

En av de tjänster vi erbjuder är uthyrning av byggnadsställningar. Först får du en gratis offert om hur mycket det kommer kosta dig att hyra en byggnadsställning från oss. Denna baserar vi bland annat på hur stor ställning du behöver hyra samt under hur lång tid. Accepterar du offerten hjälper vi dig sedan med transporten av ställningen, monteringen samt demonteringen av den.

img

Målning

Vi är också ett företag som erbjuder måleritjänster av olika slag. Det kan handla om allt från fasadmålningar och väggmålningar till golv- och takmålningar. Vilken typ av målning du än önskar så hjälper vi dig med det. Vi använder oss alltid av målarfärger som både är hållbara och miljövänliga.

img

Takarbete

Vi finns även här för att hjälpa dig med takarbete. Behöver du ett helt nytt tak? Då kan vi hjälpa dig med takläggning. Vi kan också hjälpa dig med att renovera ditt tak eller reparera det om så krävs.

img

Städtjänster

Som du ser är vi ett mycket mångsidigt företag. Vi kan nämligen även hjälpa dig med olika typer av städtjänster. Det kan röra sig om allt från grovstäd till vanliga hemstädningar och kontorsstädningar.