feature-img

Vi hjälper dig med din byggställning från början till slut

När du vänder dig till oss för att hyra en byggställning kommer vi att hjälpa dig med hela processen från början till slut. När du först tar kontakt med oss kommer vi att komma ut till dig för att undersöka hur stor byggställning du behöver. Därefter kan vi ge dig en offert på hur mycket det kommer kosta dig att hyra en ställning från oss, något som förstås också beror på hur länge du tänkt hyra den.

Om du accepterar vår offert är det sedan dags att skrida till verket. Vi kommer då att transportera din byggställning till dig och montera upp den. Sedan är det fritt fram för dig att börja använda den, och när du är klar med den är det bara att meddela oss. Vi kommer då att demontera den och köra tillbaka den till vår verkstad. Svårare än så är det inte!

Våra kunder

Vi är ett företag som både vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Oavsett vilken typ av aktör du representerar är du därför alltid varmt välkommen till att vända dig till oss när du behöver en byggställning. Vi garanterar dig en service och ett resultat som du kommer att bli mycket nöjd med!

feature-img

Vi är baserade i Stockholm

Vi är ett företag som har vår bas i Stockholm. Du behöver dock inte oroa dig för att du också måste vara baserad i just Stockholm för att kunna hyra en byggställning av oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholmsområdet med omnejd. Vilken del av staden och dess omnejd som du än bor eller verkar i kan du därför kontakta oss för hjälp. Vi ser fram emot att höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify